ATERRA A CATALUNYA EL MILLOR SOFTBOL FEMENÍ D’EUROPA

Del 24 al 30 de juliol els amants del softbol podran gaudir del campionat europeu femení de seleccions

Barcelona 28 de juny de 2022.

Arriba juliol i amb ell, aterra el millor softbol femení europeu de seleccions. Barcelona, Gavà, Sant Boi i Viladecans, seran les seus del pròxim campionat europeu de softbol femení, on les millors 21 seleccions del vell continent lluitaran per alçar-se com la millor selecció europea. Itàlia, vigent campiona del torneig (Itàlia 2021), defensarà títol com la campiona d’Europa de la passada edició.

Sorteig de grups i calendari

Espanya, amfitriona de la cita, i Israel inauguressin el campionat diumenge el 24 de juliol en el camp de beisbol i softbol de Sant Boi de Llobregat (21:00h). A continuació, us vam mostrar com queden enquadrats els grups i el calendari de partits del campionat:

Grups

Les 21 millors seleccions de tot el continent es donen cita a Catalunya i han quedat enquadrades de la següent forma:

Calendari de partits

El partit inaugural del torneig se celebrarà el diumenge (España – Israel, 21:00h. Camp de Beisbol i Softbol de Sant Boi de Llobregat), però el tret de sortida a la competició el donaran Dinamarca – Malta (Sant Boi de Llobregat); Ucraïna – Turquia (Montjuïc – Barcelona); Suïssa – Irlanda (Viladecans) i Grècia – Bèlgica (Gavà).

Acreditacions de premsa

Tots els membres dels mitjans, tant locals com internacionals, ara poden sol·licitar l’acreditació per al Campionat Europeu de Softbol Femení 2022 Sant Boi 2022 utilitzant la plataforma en línia oficial d’acreditació de mitjans de WBSC Europa en my.wbsc.org.

L’acreditació per al Campionat Europeu de Softbol Femení 2022 ara es pot enviar utilitzant la plataforma en línia oficial d’acreditació de mitjans de WBSC Europa en my.wbsc.org.

El procediment d’acreditacions s’inicia fent clic a «Sol·licitar Acreditació». El formulari en línia ha de completar-se, inclosa també una foto de rostre. Una vegada que s’enviï la sol·licitud, els membres dels mitjans rebran un correu electrònic de confirmació automatitzat i podran verificar l’estat de la seva sol·licitud:

  1. Go to my.wbsc.org site.
  2. Click on «Media Accreditations»
  3. Select the event
  4. Enter name, last name, and email address (the same used in the request).
  5. A list of the accreditation requests will appear.

To request accreditation for all the European Baseball events, contact media@wbsceurope.org.