COMPRA D’ENTRADES JA DISPONBILE PER l’EUROPEU DE SOFTBOL FEMENÍ ABSOLUT

El públic podrà gaudir del millor softbol femení europeu amb entrades de dia des de 5 euros

El millor softbol femení europeu arriba a Catalunya i ja estan disponibles les entrades per les diferents seus assignades (Barcelona, Gavà, Sant Boi de Llobregat i Viladecans).

Els preus de les entrades parteixen des de 5 euros, entrada que dona dret al visionat de tots els partits disputats en una seu en la seva fase de grups inicial. L’entrada diària permet, únicament, accés a una seu, podent entrar i sortir d’ella les vegades que vulguem. En cas de voler visitar una altra instal·lació, haurem d’adquirir una nova entrada d’aquesta seu.

Per a poder gaudir del TOP 6, que es celebrarà en la seu de Sant Boi de Llobregat, els aficionats podran comprar l’entrada diària per a gaudir de tots els partits del dia per 10 euros.

Així mateix, tots aquells que vulguin gaudir de la totalitat del torneig, podran fer-se amb l’abonament per 45 euros. Aquest abonament permet acudir a qualsevol de les seus, en qualsevol horari i data.

A més, el que ho desitgi, podrà adquirir la seva entrada de dia o el seu abonament en les instal·lacions de les diferents seus del campionat. L’abonament només es podrà comprar online (150 unitats disponibles).

Compra d’entrades i abonaments

Tots aquells interessats en la compra d’entrades o abonaments podran fer-ho de manera fàcil i ràpida a través de la web de VIVETIX:

Barcelona

https://vivetix.com/entradas-european-softball-2022-bcn#/

Gavà

https://vivetix.com/entradas-european-softball-2022-gav#/

Sant Boi de Llobregat

https://vivetix.com/entradas-european-softball-2022-sant-boi#/

Viladecans

https://vivetix.com/entradas-european-softball-2022-vil#/

Abonament torneig

https://vivetix.com/entradas-abonament-european-softball-2022#/rehqx0D8myo