La representant d’esportistes de softbol WBSC Europe serà escollida al Campionat d’Europa de softbol femení

La World Baseball Softball Confederation Europe (WBSC Europa) va enviar a les seves federacions membres els formularis de nominació per al càrrec de representant d’esportistes de softbol femení que serà elegit el 2022.

D’acord amb l’article 8 dels Estatuts de la WBSC Europa, els representants d’esportistes seran elegits durant un any electoral pels jugadors elegibles de cada disciplina. La votació del Representant d’esportistes de Softbol es farà durant el principal esdeveniment de Softbol Europeu de la WBSC per a la temporada 2022: el Campionat d’Europa de Softbol Femení programat a Sant Boi, Espanya, del 24 al 30 de juliol.

La World Baseball Softball Confederation Europe (WBSC Europa) va enviar a les seves federacions membres els formularis de nominació per al càrrec de representant d’esportistes de softbol que s’escollirà el 2022. Els formularis de nominació s’han d’omplir i rebre a l’Oficina de la WBSC Europa abans del 15 de juny de 2022.

L’esportista de Softbol Femení que rebi més vots durant el Campionat Europeu de Softbol Femení serà escollida com a Representant de l’Atleta Femenina a la Junta Executiva de la WBSC Europa.

Els detalls dels procediments i criteris electorals es poden trobar a l’Avís de la WBSC Europa per a les eleccions de representants d’esportistes de softbol 2022. El procediment d’elecció per al representant d’esportistes masculins de la WBSC Europa seguirà més endavant. Els representants dels atletes seran la junta directiva de la WBSC Europa dins de la comunitat de beisbol, softbol i beisbol5, ajudant a prendre decisions que siguin en el millor interès del moviment.